Tannlege Grünerløkka Oslo

Leter du etter tannlege på Grünerløkka? Tøyen Tannlegevakt ligger en gåtur unna Grünerløkka og tilbyr både akutt og generell tannbehandling. Her vil du få akutt hjelp når smertene avtar. Akutt konsultasjon koster 500,- og du vil alltid motta beskjed om det skulle være ekstra kostnader forbundet med behandlingen. Vi hjelper deg med alle typer tannhandling og har lang erfaring med akutte problemstillinger.

Tannlegeskrekk

Vi tar tannlegeskrekk på alvor og har behandlet mange pasienter med tannlegeskrekk. Vi har flere ulike metoder for å tannlegebesøket så hyggelig og smertefritt som mulig. Les mer om tannlegeskrekk og hvordan behandlingen blir så behagelig som mulig her-tannlegeskrekk Oslo

Tannlege Oslo Grunerløkka

Tannlege Oslo Grunerløkka

Å finne Tøyen Tannlegevakt

Tøyen Tannlegevakt ligger sentralt på Kjølberggata 29A på gateplan. Klinikken er lett tilgjengelig ved bruk av offentlig transport. Sofienberggata ligger en gåtur unna Olaf ryes plass. Her går buss nr 20-Galgeberg til Tøyen foran bensin stasjonen. Klinikken ligger 30 sekunder unna nedover mot Hagegata.

Tannlege Oslo

Kontakt oss på 22 19 18 00 eller bestill time online. Vi har åpent kl.08-21 hverdager og kl.10-15 på lørdag og 11-14 på søndag. Vi har ikke noe tilleggspris på helgene og det koster ikke noe ekstra å bestille en akutt time.

contact

Klikk her for å vite mer om tannlege oslo kværnerbyen.

Relaterte Etiketter;

Tannlege og Røntgenbilder Under Graviditet,Tannlege Oslo Grønland,Bro Hos Tannlege Oslo, Tannlegeskrekk Oslo, Tannlegevakt Oslo