Tannlege Oslo Mortensrud

Leter du etter en tannlege på Mortensrud? Tøyen tannlegevakt er lett tilgjengelig både med bil og t-bane. Med bil tar det kun 10 minutter å kjøre fra Mortensrud til Tøyen Tannlegevakt.  Linje 3 på T-Bane går direkte fra Mortensrud til Tøyen på 21 minutter. Klinikken ligger kun en liten gå tur fra T-bane stasjonen. Tøyen T-bane stasjonen ligger inne i Tøyen-Torg. Klinikken ligger rett over gata på hovedgata Kjølberggata.

Tannlege Oslo Mortensrud

Tannlege Oslo Mortensrud

Tøyen tannlegevakt ligger sentralt på Tøyen. Her jobber tannleger som er spesialisert på akutt behandling av pasienter. Klinikken behandler både akutte pasienter i tillegg odontofobi til en stor gruppe faste pasienter som kommer for  årlige undersøkelser/behandling. Vi garanterer akutt time på dagen og streber å gi høykvalitets tannbehandling til rimelig pris.

Det er lett å finne parkering på side gatene.  Parkering er mot betaling og styres av Oslo kommune. Du kan kontakte  oss  på 22 19 18 00 for å bestille en akutt time nedenfor.

Tannlege Oslo Mortensrud

Om Mortensrud:

Mortensruder et boligområde i bydel Søndre Nordstrand. Området regnes som knutepunktet til Bydel Søndre Nordstand både handelmessig og for kollektivtrafikk. Her finner du det meste innen handel på Senter Syd som består av 35 butikker. Nylig har det åpnet et nytt torg-Mortensrud Torg.

contact

Klikk her for å vite mer om tannlege bjørvika sørenga gamle oslo.

Relaterte Etiketter;
Tannlege Oslo Kværnerbyen Tannlege Oslo Grunerløkka, Tannlege Oslo Alnabruhaugenstua, Tannlege Oslo Helg,Akutt Tannlege Oslo