Tannprotese Gebiss Oslo

Proteser er en fleksibel løsning for å erstatte manglende tenner. Proteser kan være en løsning for pasienter som er tannløse Tannprotese Gebiss Oslo . Partielle proteser er også et kostnadseffektivt alternativ for å erstatte en eller flere tenner.

Fullproteser

Fullproteser brukes når ingen tenner er igjen.  Alternativt kan tannimplantater også plasseres og disse kobles til protesen for å  holde protesen trygt i munnen.  Løsningen er en dekkprotese hvor hovedsakelig alt av kostnadene dekkes av HELFO. Les mer om den nye regelen som ble innført  fra nyttår 2014.

Delvis protese

Når du mangler så få som en enkelt tann, er en delprotese et kostnadseffektivt alternativ. 

Tannprotese Gebiss Oslo

Gebiss/protese kontroll

Vi anbefaler at du besøker Tannlegevakt Oslo for å ha protesene sjekket med jevne mellomrom. Når du kommer for regelmessig undersøkelse, vil vi gi deg råd om proteser og sjekke om protesen krever noen modifikasjoner. På samme tid, kan du forteller oss om din protese om det er  noen problemer eller smerte.

Ukontrollerte proteser som ikke passer riktig kan føre til alvorlige problemer. Disse fører til skade på tannkjøttet, samt eventuelle gjenværende tenner, i tilfelle av partielle proteser.

Regelmessig vedlikehold av protesene vil unngå disse problemene.

Ring oss nå for å bestille time:

Kontakt Tannlegevakt Oslo nå for å bestille undersøkelse for å få evaluering av tannlege om behov av protese.

  • Tøyen Tannlegevakt Oslo: 22 19 18 00
  • Grefsen Tannlegesenter: 22 15 25 15
  • Sandaker Tannlegevakt: 22 15 20 00