Refusjon Og Tannlegeskrekk

For pasienter med nedsatt Og Tannlegeskrekk dårlig tannhelse på grunn av tannlegeskrekk er det viktig å få bygd opp selvtilliten igjen. Dette hjelper ikke bare din generell helse men hverdagen også spesielt i jobb og i sosiale sammenheng.

Disse typer av behandlinger kan bli veldig dyre. Men hvis du sliter med alvorlig tannlegeskrekk kan kostnadene forbundet med behandling bli nesten halvert odontofobi og betydelig redusert. Det er i dag mulig for deg å få refusjon for tannbehandlingen og behandlings kostnadene nesten halveres. For å beste tennelege begynne med behandlingen er det viktig at du har uttalelse fra lege eller psykolog.

Og Tannlegeskrekk

Og Tannlegeskrekk

Vi tilbyr i tillegg behandling under narkose for de som har sterk odontofobi, sterk brekningstendens eller andre tilstander som begrenser tannbehandlingen.

Tannlege Barn Oslo

Pasienter som sliter veldig med sterk nedsatt evne til egenomsorg på grunn av psykiske lidelser kan få refusjon fra innslagspunkt 14. Refusjon riktig tannelege oslo gis kun hvis pasienten ikke har  rett till tannbehandling hos offentlige tannlegevakten. For å begynne med behandlingen er det viktig at du har med uttalelse fra relevant lege eller psykolog.

contact

Klikk her for å vite mer om tannlege oslo grunerløkka.

Relaterte Etiketter;
Tannlege og Røntgenbilder Under Graviditet,Tannlege Oslo Grønland,Bro Hos Tannlege Oslo, Tannlegeskrekk Oslo, Tannlegevakt Oslo

%d bloggers like this: